Voetbalclub FC ’s-Gravenzande komt zijn afspraken niet na, met ontevreden leden als gevolg

Verhoging van de contributie lijdt tot veel ontevredenheid onder een groot deel van de leden van FC-’s-Gravenzande. FC-’s-Gravenzande heeft voor seizoen 2018-2019 de contributie weer wat opgeschroefd, door een eerder gemaakte begrotingsfout van de vereniging.

 

Door: Thijs Vos

 

Er zijn een aantal ledenvergaderingen terug duidelijke afspraken gemaakt over het contributiebeleid. De afspraak die gemaakt zou zijn, was dat het contributiebedrag wat de leden ieder jaar moeten afdragen de komende jaren niet meer omhoog zou gaan. Toch is er wegens een begrotingsfout door de voetbalvereniging aan de hendel getrokken en is er op de afgelopen ledenvergadering verkondigd dat de contributies voor volgend seizoen weer zouden stijgen. Deze begrotingsfout is veroorzaakt door onvoorziene kosten van de bedrukking op de kleding. De voetbalvereniging moest hierdoor een lening aangaan. Deze lening moet uiteraard binnen een bepaalde termijn terugbetaald worden. De oplossing die de voetbalvereniging heeft bedacht was zoals gezegd in de vorm van contributie. Met ontevreden leden als gevolg.

 

Er zouden nog meer afspraken zijn die de voetbalvereniging niet is nagekomen. In 2010 heeft de voetbalclub afgesproken twee “soccervelden” te gaan plaatsen. Het plan was om dit vlak na de fusie te realiseren. De voetbalclub is in 2010 gefuseerd. De twee “soccervelden” zijn echter pas in 2018 verschenen. Dit heeft dus ongeveer acht jaar geduurd.

 

Er kan bevestigd worden dat FC ’s-Gravenzande niet al zijn afspraken nakomt. In het heden zal de voetbalvereniging zijn afspraken wel moeten nakomen om ontevredenheid onder de leden te voorkomen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *