Investeringen door ziekenhuizen nemen flink toe

Hoe zou het zijn om als patiënt, die lijdt aan een chronische ziekte, niet meer elke keer die belastende ziekenhuisbezoeken te moeten maken? Ziekenhuizen hebben de laatste jaren meer geïnvesteerd. Dit betekent dat er ook een mogelijkheid is voor groei in de ICT en technologie.

Door: Mehria Azizi

Ziekenhuizen hebben de afgelopen jaren een groei gerealiseerd en om de zorg op lange termijn betaalbaar te maken, moet er worden geïnvesteerd in thuisbehandelingen.

De resultaten van mijn onderzoek hebben aangetoond dat ziekenhuizen de afgelopen jaren meer hebben geïnvesteerd. Dit maakt het mogelijk om meer in ICT en technologie te investeren, aangezien ziekenhuizen steeds meer ICT-organisaties worden. E-health zal ervoor zorgen dat de vernieuwing van ziekenhuiszorg zal versnellen.

Door de nieuwe technologieën proberen ziekenhuizen ook steeds efficiënter te werken. Zo is er een drone uitgevonden die medicijnen rondbrengt en patiënten met kleine handelingen helpt, zoals de hartslag meten.

Investeringen in technologie en ICT zullen op lange termijn voordelig werken, doordat verpleegsters minder vaak langs hoeven te lopen. Ook zullen de thuisbehandelingen beter zijn, waardoor de zorgkosten uiteindelijk dalen. Stijgen de investeringen in ziekenhuizen door de nieuwe technologieën?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *